”Građus” Kotor Varoš: Počela akcija 15 godina povjerenja – 15 odsto popusta

KOTOR VAROŠ, 9. aprila – ”Građus” doo iz Kotor Varoša ove godine obolježava 15 godina uspješnog rada. Sve je počelo 2001. Gradjus-akcijagodine kada ja osnivač i vlasnik preduzeća Slavko Đukić pokrenuo samostalnu djelatnost sa tri zaposlena radnika.

”Građus” doo trenutno zapošljava 20 radnika, a osim proširenja djelatnosti u izvođenju radova, preduzeće se već 10 godina bavi i prodajom materijala iz oblasti završnih radova u građevinarstvu.

Osim tržišta Republike Srpske, ”Građus” doo je proširio svoje poslovanje na tržište SR Njemačke, gdje trenutno radi grupa radnika u predstavništvu firme “GRADUS MÜNCHEN”.

Povodom obilježavanja 15-og rođendana, menadžment ”Građusa” će tokom godine sprovesti niz akcija, u okviru kojih će građanima i poslovnim partnerima biti obezbjeđene povoljnije cijene roba i usluga, a u planu su i humanitarne akcije, kulturne i sportske aktivnosti, te izleti i druženja radnika kolektiva i poslovnih partnera.

U sklopu planiranih aktivnosti upravo je u toku akcija pod nazivom “15 GODINA POVJERENJA -15 % POPUSTA”.

Minhen: Kompanija ”Građus” iz Kotor Varoša osvaja njemačko tržište

KOTOR VAROŠ, 20, januara – Preduzeće “Građus” iz Kotor Varoša je sa sopstvenim ljudskim resursima otpočeo izvođenje gradjus-2radova u SR Njemačkoj. Rezultat iskoraka na tržište EU su dobijeni detašmani od Privredne Komore RS, do kojih se došlo na raspisanom konkursu za dodjelu detašmana 2015. godine.

Shodno potpisanom ugovoru, radovi se izvode na gradilištu “Seniorenzentrum-Gilching” u blizini Minhena.

Svakako treba naglasiti da su svi zaposleni radnici na pomenutom projektu sa prebivalištem u Kotor Varošu. Prvi utisci samih radnika, kao i rukovodstva preduzeća su više nego zadovoljavajući, jer je ovo prilika da preduzeća i radnici sa ovih prostora pokažu da mogu u potpunosti zadovoljiti najviše evropske standarde kada su pitanju završni radovi u građevinarstvu. Nastavi čitanje

Privredna komora RS: ”Građus” dobio detašman za izvođenje radova u Njemačkoj

Građus-dobio-detašman-za-izKOTOR VAROŠ, 3. oktobra – Privredna komora Republike Srpske danas je u prostorijama Komore organizovala tradicionalnu svečanu dodjelu Odluka o raspodjeli detašmana , za detašmansku 2015/2016. godinu.
Javni konkurs za dodjelu detašmana za izvođenje radova u Saveznoj Republici Njemačkoj u detašmanskoj 2015/2016. godini, objavljen je 12.08.2015. godine. Ukupan kontigent detašmana za BiH je 1.917 dozvola mjesečno, od čega Republici Srpskoj pripada 666 detašmana, odnosno jedna trećina.

Detašmane za rad u Njemačkoj ove godine je prvi put dobila firma “Građus” iz Kotor Varoša koja već 15 godina uspješno posluje na tržištu RS u oblasti završnih radova u građevinarstvu. Vlasnik i direktor ovog preduzeća Slavko Đukić kaže da je u Njemačkoj registrovao predstavništvo firme i da su bez problema ispunili zahtjevne uslove da bi mogli konkurisati za detašmane.

Nastavi čitanje