Sistem „RIGIPS“

Proizvodi od gipsa su ekološki i najpogodniji za stanovanje !

Proizvodi od gipsa su ekološki i najpogodniji za stanovanje !

  Gips je spoj kalcij sulfata i vode. Ovu sirovinu Rigips prerađuje u gipskartonske ploče, mase za ispunjavanje i zaglađivanje fuga, ljepilo, estrihe i maltere (žbuku). Oblaganje zidova i potkrovlja, pregradni zidovi, podovi, stropovi, kao i materijali za unutrašnje uređenje zidova samo su neke od primjena gipsa.

 Rigips kartonske ploče su savremeni standard gradnje poslovnih i stambenih prostora koje svojim osobinama i kvalitetom omogućuju kreativno oblikovanje prostora.One su savršen spoj tradicije i modernog: gips, građevinski materijal poznat i upotrebljavan od davnina u kombinaciji sa savremenim tehnološkim dostignućima omogućava nove načine razmišljanja i pomake u savremenoj arhitekturi.Njihova je primjena moguća u svim područjima građevinarstva. „Rigips“ sistem suve gradnje međusobno se nadopunjava i na taj način stvara potpuna i ekonomična prostorna rješenja, kako u novogradnji, tako i u sanaciji starijih objekata.

Građus doo je na vrijeme počeo sa primjenom sistema „Rigips“ i našim kupcima i investitorima udovoljio zahtjeve koje pruža savremano uređenje objekata. Naše radno osoblje kao i stručna osposobljenost kadrova prilikom izvođenja radova je na pravi način u punoj mjeri primjenili sve ono što Rigips nudi. Imajući u vidu praćenje savremenog trenda unutrašnjeg uređenja, kao i pravilnu primjenu sistema, vrši se redovna edukacija na stručnom usavršavanju u Austriji, zemlji koja je glavni proizvođač ove vrste materijala za naše tržište. Osim pravilne i adekvatne primjene, nudimo i kreativna riješenja uređenja enterijera, kako bi naši Naručioci radova bili u potpunosti zadovoljni.

Comments are closed