O nama

Gradjus-doo

Putem ove internet prezentacije želimo da Vas upoznamo sa osnovnim podacima i zanimanja kojim se bavi “GRAĐUS” d.o.o., obzirom da smo postali dio Vaše svakodnevnice i zaštitni znak kada su u pitanju završni radovi u građevinarstvu.

Naime, preduzeće “GRAĐUS” d.o.o. je registrovano kao preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge. Sjedište preduzeća se nalazi u ulici Bore Stankovića bb, u Kotor Varošu, pored magistralnog puta Banja Luka -Teslić.

Vlasnik Đukić Slavko Dipl. ing. građ.

Vlasnik Đukić Slavko Dipl. ing. građ.

Preduzeće je osnovano početkom 2001.godine, a osnivač i vlasnik je Đukić Slavko Dipl. ing. građ. koji je ujedno i direktor preduzeća. Preduzeće je zasnovano na temelju kapitala, znanja i iskustva osnivača stečenog dugogodišnjim radom u inostranstvu.

Od osnivanja preduzeće se bavilo isključivo završnim radovima u građevinarstvu, konkretno: mašinskim malterisanjem, izradom svih vrsta fasada, primjenom sistema suve gradnje “Rigips” i molerskim radovima, da bi se od 2005. godine počelo baviti i trgovinom materijala za završne radove u građevinarstvu.

Iskustvom radnog osoblja, kao i kvalitetnim materijalima najpoznatijih domaćih i inostranih renomiranih proizvođača, garantujemo Vam visok kvalitet, kako izvedenih radova tako materijala koje nudimo u prodaji. Evropsko iskustvo nas je naučilo da sve preuzete obaveze ispunjavamo brzo, kvalitetno i na vrijeme.

Comments are closed